Садова сітка

Hier können Sie innerhalb von unserem Reiseforum Tipps loswerden, welche Software super zum Sortieren von Urlaubsbildern geeignet ist, was man bei der Reisefotografie zu beachten hat, viel man Fotos am besten zu einer Bildershow aufbereitet oder ähnliches...
Antworten
ErichH
Reisender

Садова сітка

Beitrag von ErichH »

Привіт! Хочу поставити садову сітку навколо грядок, але не знаю, яку вибрати. Хочу, щоб вона була не тільки надійною, а й зручна у встановленні. Чи є якісь рекомендації щодо матеріалу та типу сітки для саду? Чи є якісь особливості, на які варто звертати увагу при виборі?
Daswer
Reiseprofi

Re: Садова сітка

Beitrag von Daswer »

Привіт! Якщо хочеш щось надійне і довговічне для саду, то я б порекомендував замовити садову пластикову сітку. Вона дуже практична — не іржавіє, стійка до атмосферних впливів і виглядає досить охайно. Я сам таку сітку ставив навколо своїх грядок і дуже задоволений результатом. Вона легко встановлюється, не потребує особливого догляду і захищає рослини від тварин. Ти можеш звернутися до Нового Двору https://sitkand.com.ua/product/sitka-sadova-pvh/ , вони пропонують великий вибір садових сіток на різний смак і під будь-які потреби.
Antworten

Zurück zu „Sonstiges zum Thema Reisen und Tipps zu Randthemen“